Et puc ajudar amb el teu projecte?

Solucions informàtiques per al futur

Necessites una web per al teu negoci? Tens una idea i t’agradaria fer-la realitat? Vols implantar una solució informàtica oberta i funcional per a la teva empresa? Explica’m les necessitats, busquem la millor opció i comencem a treballar.

Ofereixo desenvolupament Web, App, Programació a mida i implantació i suport de Programari Lliure.

GlobeDesenvolupament Web

El·laboro landing pages, blocs, webs corporatives, solucions de e-commerce, … També desenvolupo extensions, mòduls i plantilles a mida per als principals CMS del mercat.

Ofereixo allotjament i manteniment per a webs o projectes a mida, ja existents o de creació pròpia. Netejo i recupero webs piratejades i infectades, arreglant les parts compromeses i aplicant millores en la securització.

WordPress iconWeb WordPress i altres CMS

HTML5 iconMaquetació responsive

JavaScript iconWeb i extensions a mida

Let’s Encrypt iconManteniment i securització

Phone PortraitCreació d’Apps

Creo aplicacions per a dispositius mòbils i/o aplicacions web disponibles per a totes les plataformes del mercat.

Desenvolupament d’Apps amb entorn natiu per Android, i programació amb Ionic Framework & Angular en entorns multiplataforma. Creació de backends i API’s per al desat i obtenció de dades.

Compilació, empaquetat i publicació en les botigues d’aplicacions de Google Play, App Store i F-Droid.

Android StudioJava i Android SDK

IonicIonic Framework & PWA

AngularDesenvolupament amb Angular

F-DroidEmapaquetat i publicació

Git BranchProgramació a mida

Realitzo projectes a mida passant per totes les fases. Des de la redacció de les especificacions segons les necessitats del projecte, passant per la creació d’esborranys, el disseny de les fonts de dades, la programació, el disseny de la interfície, i finalment, la posada en marxa.

Disposo d’anys d’experiència en la programació en entorns empresarials i industrials, on he treballat amb els llenguatges VB i C# de l’entorn .NET, i Java. En l’entorn web tinc amplis coneixements en Php i Javascript, i ens els últims anys m’he centrat en Node.js i Typescript.

Document TextEspecificacions del projecte

Code WorkingCodi en .NET, Php, Typescript, …

ServerDisseny de bases de dades

Extension PuzzleCompilació i posada en marxa

Lock OpenProgramari Lliure

Treballo habitualment amb Debian i gran varietat del programari GNU per a les tasques diàries, per tant, disposo d’experiència en entorns GNU/Linux.

Ofereixo suport individual i empresarial per a la instal·lació i manteniment d’estacions de treball en Debian, Ubuntu i Fedora. També desplego Programari Lliure per a les necessitats vàries com cloud, web, email, …

Administro servidors web Debian i CentOS, mantenint en funcionament multiples serveis mitjançant l’entorn bash per a l’automatització de tasques.

DebianSistemes Operatius GNU/Linux

GNU BashBash scripting

Stats ChartAdministració de sistemes

NextcloudSolucions Open Source

Contacta amb mi per començar